OPPDATERT SMITTEVERN 04.01.2021

• Alle treninger og aktiviteter er kansellert fram til 18.01
    med unntak av skolefritidsordningen.

Det åpnes for ute-trening fra 5.01 under forutsetning at alle holder 1 meter avstand

2021-01-03
Sotra SK

OPPDATERT MANDAG 04.01.2020

F.o.m. 4.januar og fram til 18.januar er alle våre innendørs treninger og aktiviteter kansellert i turnhallen, Sotra Arena og fotballhallen.

Mandag 4.januar er også alle utendørsaktiviteter kansellert.
Fra tirsdag 5.januar er det åpent for ute-trening med minst 1 meter avstand.
Dvs at treningsopplegget vi hadde i sommer må tas opp fra skuffen igjen.

Det jobbes med organisering av treningsitider på ute-banene, men inntil nye tider foreligger så gjelder oppstatte treningstider.

SSK360
Vårt skolefritidstilbud samler elever fra forskjellige skoler og er mye i våre haller, og skal derfor i utgangspunktet også stenges.
Vi ønsker imidlertid å opprettholde tilbudet så lenge som mulig og vil de første dagene flytte all aktiviteten utendørs.
Om vi i tiden fram til 18.01 får et væromslag som tilsier at det blir vanskelig å være utendørs så vil vi vurdere eventuell stenging.

ANBEFALING OM MUNNBIND

I alle haller og gymsaler som benyttes av Sotra Sportsklubb anbefaler vi bruk av munnbind!

HALLENE;

All innendørs aktivitet er stengt til 18.januar.

Generelt; De kommunale hallene skal kun brukes til organiserte treninger. Dvs at egentrening ikke er lov i bl.a. Sotra Arena.

Foreldre/foresatt skal i utgangspunktet ikke være med inn i hallene/gymsalene.
For de yngste utøverne hvor foreldre må være tilstede skal det holdes 2 meter avstand. Munnbind anbefales.

RUTINER

(Utgår inntil videre pga. kansellert aktivitet)

GENERELT
  • Om du blir smittet og har vært i Straume Idrettspark inntil 2 dager før symptomer så må du varsle. (se under)
  • Om du ikke føler deg 100%, så står du over trening/kamp og holder deg hjemme
  • Bruk antibac flittig.
  • Foreldre/publikum har ikke adgang til baner og haller (unntak er kafeen i Sotra Arena og turnhallen)
  • Foreldre/publikum som oppholder seg på godkjente plasser må registrere seg i I`m here.

VARSLING

Om du blir smittet og har vært i Straume Idrettspark inntil 2 dager før du merket symptomer så skal klubbkontoret varsles;
Klubbkontoret 99 38 88 88 Tast 4, og oppgi hvor og når du var på anlegget. Alternativt vil du få beskjed om at smitteverteamet til kommunen varsler.

Klubbkontoret vil varsle;

• Idrettsgruppens smittevern-ansvarlige
  • Eventuelle trenere/lagledere dersom treninger/kamper må kanselleres.

(Se mer info om klubbens varslingsrutiner her)

TRENINGER

• Nærkontakt-idrett er kun lov opp t.o.m. 19 år og i toppidretten (definert i hver enkelt idrett)
  • All senioridrett er kansellert t.o.m. 6.januar 2021
  • Det er ikke lov å bruke garderobene i Straume Idrettspark.
  • Utstyrsboder skal kun betjenes av lagleder eller trener.
  • I hallene og på banene er det kun spillere og trenere som har lov å oppholde seg – og kun de som har tildelt treningstid.
  • Trener/lagleder skal registrere hvilke spillere som er på trening – f.eks. i Spond
  • Følg anvisninger for inngangsdører og utgangsdører. Trenerne må hjelpe til med å informere.

KAMPER

- Alle kamper, cuper o.l. er kansellert.

MØTER

• Alle møter skal holdes i møterom der 2-meters regel kan overholdes.
  • Max deltakere; 50 personer.
  • Alle møtedeltakere skal være registrert i I`m here.

STRAUME IDRETTSPARK

• Alle foreldre, familiemedlemmer etc. som oppholder seg i Straume Idrettspark skal registrere seg i «I`m here».
  • Det er ikke lov for foreldre/publikum å oppholde seg i hallene eller på banene med unntak av;

Oversikt%20spille%20og%20publikumsoner.jpg

• Kafeen i Sotra Arena
    • Kafeen i turnhallen
    • Tribunen på Stadion
    • Takoverbygget ved turnhallen
    • Garderobetaket ved fotballhallen
  • Toaletter;
    • Alle toaletter i garderobene er stengt
    • Toalett i fotballhallen er åpent
    • Toalettene i turnhallen er åpen
    • Toalettene i Sotra Arena er åpen.

INNGANG / UTGANG

Det er skiltet med inngang / utgang i alle byggene. Dette er gjort for å få minst mulig motgående trafikk i dørene. Det er trenerens ansvar å informere spillergruppen om riktig vei inn- og ut av hallene.

REGISTRERING – KAMP og TRENING

Smitteapp.png

KAMPER; Alle spillere, trenere, støtteapparat, publikum m.m. skal registrere seg i klubbens smittevern-app ved ankomst til Idrettsparken.

TRENINGER; Foreldre som oppholder seg i Straume Idrettspark under treninger (publikumssoner eller kafeene) skal registrere seg i klubbens smittevern-app.

Registreringen er veldig enkel; Hver sone i Idrettsparken har egen QR kode og henger godt synlig på plakater. Scan QR koden, tast inn navn, kommune og mobilnummer.

OBS! For de minste medlemmene våre så kan det være en fordel å la foreldrene registrere ankomsten. Dette kan gjøres hjemmefra (uten QR koden) ved å gå til nettsiden for aktuell bane.

Se full oversikt lenger nede.

Registrering - For våre lag, spillere, trenere m.m.

STED  BESKRIVELSE NETTADRESSE
Sotrabanene  Alle baner nede imhere.no/reg/sotrabanene
Stadion  Straume Stadion  imhere.no/reg/stadion
Fotballhallen   Fotballhallen   imhere.no/reg/fotballhallen

SotraArena  Sotra Arena bane 1 og 2, møterom m.m. imhere.no/reg/sotraarena
SA3 Sotra Arena bane 3 imhere.no/reg/sa3
SA-styrke  Styrkerommet i Sotra Arena imhere.no/reg/sa-styrke

Turnhallen Hele turnhallen imhere.no/reg/turnhallen

For publikum / foreldre m.m.

STED  BESKRIVELSE NETTADRESSE
Stadion-tribune Tribunene på Stadion imhere.no/reg/stadion-tribune