Renate Blindheim klar som ny PostNord trener

Renate er klar for toppfotballen og Post Nord-ligaen, og signerte i dag med Sotra Sportsklubb.

Klubben gjør dermed et spennende trenervalg som det er store forventninger til.

2020-06-19
danSotra

Dette er kanskje det mest spennende trenervalget som er gjort i Sotra Sportsklubb.

- Vi er storfornøyd med å få Renate på plass. Hun er en trener som passer både klubb og spillergruppe utrolig godt. Hun er ambisiøs og spillerstilen passer perfekt inn mot det arbeidet som allerede er påbegynt med avgått trener. Spillerne får fortsette med samme tankesettet, og det er viktig, sier Ronny Ekren, vår nye fotballeder.

- Vi er spent, men samtidig helt sikker på at Renate har det som trengs. Alle referanser tilsier at hun er en kvalitetstrener, sier han.

Renate kommer fra Åsane 2, så dette er første klubben hvor hun får forsøkt seg i toppfotballen, noe hun lenge har hatt ambisjoner om,

- Dette er en veldig spennende mulighet for både meg og Sotra SK. Jeg tror det blir en spennende sesong selv om den også blir spesiell, sier Renate

Hva blir den største forskjellen for deg fra den trenerhverdagen du kommer fra i Åsane?

- Det blir et større resultatfokus nå som jeg flytter til Sotra SK og får brynt meg på et høyere nivå enn der jeg har vært.
Det blir også en flying start på alle områder - vi skal spille kamper allerede om 3 uker, jeg får et nytt nivå å bryne meg på og vi får en kompakt og litt annerledes sesong med et spennende sluttspill. Tilfeldigheter kan fort avgjøre tabellplassering med en så kort og kompakt sesong.

Hva tenker du om sesongen med halv serie og sluttspill?

- Sluttspill blir annereledes og en ny utfordring, så viktig at vi tar mye poeng i starten.

Trenervalget ble gjort i går, signaturene kom på plass i dag og på mandag er det allerede treningskamp - du får en travel dag og helg?

- Alt har skjedd veldig fort, så nå gleder jeg meg aller mest til å treffe spillerne og komme i gang med treningene. Med kamp mot gamleklubben allerede på mandag så blir det ikke noe hvilehelg akkturat.

Både fotballgruppen og Hovedstyret er storfornøyd med dette trenervalget, og ser virkelig fram til en spennende sesong.

25.07.2020
Norway Cup 2020