Hva skjer i klubben nå....?

En helt uvirkelig hverdag har kommet brått på oss. De fleste land i hele verden - og spesielt i Eurpoa har de siste dagene fått føle på voldsomme restriksjoner i hverdagslivet vårt.
Næringslivet sliter allerede både i Norge og i Europa.

For Sotra Sportsklubb er situasjonen også blitt vanskelig - i løpet av få dager.
Messer er klubbens største inntektskilde. Nå er 2 av årets 4 messer utsatt til høsten, men mye er fortsatt usikkert.

Vår klubbdrift vil derfor bli betydelig redusert i tiden fremover - også etter at corona-tiltakene opphører.

2020-03-15
danSotra

Messene våre står for en betydelig andel av klubbens inntekter. Dette er inntekter vi får basert på utleie av hallene, dugnadsjobbing og salg i kiosk/kafè.

Det er disse inntektene som bl.a. gjør det mulig å drifte det store idrettsanlegget vi har, med innendørs fotballbane, turnhall, turløyper m.m.

I den situasjonen vi er i nå så må vi ta høyde for at store deler av messeinntektene faller bort i 2020, og vi reduserer derfor vår drift til et minimalt nivå.
I første omgang er alle ansatte i klubben nå permittert helt eller delvis. Dette gjør at vår administrasjon vil jobbe med en betydelig redusert kapasitet den kommende tiden.
Vi ber derfor våre medlemmer vise tålmodighet om ikke svarene kommer like kjapt som vi skulle ønske.

Andre tiltak vil bli vurdert av styret med det første, og hvor en lengre stenging av hallene våre er et alternativ for å spare strøm- og driftskostnader.

Håpet vårt er at Regjeringens tiltak virker så bra at vi kan få en normal drift til høsten. Da åpner det seg en mulighet for å gjennomføre både Boligmessen og HavExpo - i tillegg til OTD og Bilmessen som står på høstens kalender fra før.

Det betyr i tilfelle en travel høst for oss alle, men vi håper og tror at alle våre medlemmer ser behovet og mulighetene, og foretrekker en litt travlere dugnads-høst framfor en kraftig redusert drift i idrettsanlegget vårt.

Vi ønsker alle våre medlemmer lykke til med tiden vi er inne i - og så håper vi at vi snart kan ses i Straume Idrettspark igjen!

Desember

17.09.2020