Fotografering av alle håndball lag! (Oppdatert 2 nov)

Da er vi snart i havn med fotograferingen. Siste fotodag i denne omgang er onsdag 4 november. (Vi har et lag som sannsynligvis kommer i koronakarantene, de vil bli tatt på et senere tidspunkt)

Dersom noen lag finner ut at de er glemt så ta kontakt snarest slik at vi har mulighet til å gjøre tilpasninger.

Dere som kommer MÅ passe på å møte opp i tide og ikke minst sørge for at skjemaene er signert av foreldre dersom barnet ikke er myndig.

Fotografering er noe som vi i Håndballgruppen gjennomfører annethvert år.

Noen korrigeringer og noen nye åpninger for de som evt ønsker å bytte. Se vedlegg Rev 8

Det er laget en plan for gjennomføring av fotografering. Dette er gjort etter følgende hovedprinsipper:
  • For lag under 12 år så gjennomføres fotograferingen i treningstiden
  • For lag over 12 år så gjennomføres fotografering i forkant/etterkant av treningstid
  • For lag som ikke har treningstid onsdager og torsdager så vil de få tildelt ledige tider innenfor de mulige tidspunktene
2020-11-02
Handball

Selve fotograferingen blir pga smitte situasjonen gjennomført som portrettbilder der fotografen lager en montasje etterpå (se vedlagt eksempel). I forkant av fotograferingen så må foreldrekontakter/trenere innhente samtykkeskjema og sørge for at alle spillere kommer med utfylte skjemaer til avtalt tidspunkt. Skjemaer må hentes på klubbkontoret uken før fotografering. Hvert skjema inneholder en unik kode så skjema må IKKE kopieres. Skjema MÅ være utfyllt før fotografering.

Skjemaene ligger like innenfor døren til klubbkontoret. Dersom det er tomt der så ligger det flere skjema på kopirommet. Dere kan ta med en konvolutt til å samle skjemaer i samt X antall skjemaer med strek kode på, en pr spiller.

 
Vi ber om at lagene stiller med 2 voksne pr 15 barn for assistanse under fotograferingen
 
Se vedlagt fil for tidsskjema. Oppdatert 12.10.20)
 
For yngre grupper som trener sammen så velger dere selv om dere vil ha felles "fane" i katalogen eller om dere deler det opp i de lagene som dere stiller med i serien.
For J/G 12 (2008) og eldre så vil dere samles som en spillergruppe i katalogen.
 
Alle utøvere vil i etterkant få tilbud om å kjøpe lag bilder. I tellegg så vil klubben få tilsendt en klubbkatalog som viser alle våre utøvere og som vi kan bruke opp mot våre sponsorer.
 
Meld tilbake så snart som mulig ved eventuelle feil. Dersom ditt barn av ulike grunner ikke kan være med på bildene så avklarer dere dette med trenere.
 
All fotografering vil foregå inne i Sotra Arena. Inngang er som vanlig, hold dere samlet gruppevis. Fotografering foregår forløpende i hjørnet lengst inn i Sotra Arena. Utgang gjøres vias Inngang 5. Dette for å unngå kryssende trafikk.
 
Vennlig hilsen
 
Stian Mikkelborg
Arrangementansvarlig Sotra SK Håndball
 

Kalender

Januar
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket