PRIVATKJØP

Sotra Sportsklubb sin Nike Klubbkolleksjon er tilgjengelig i butikken på Sartor Senter.
Butikken har ikke fullt sortiment av fritidsklærne, så disse kan være enklest å kjøpe i XXL nettbutikken;

Alle privatkjøp av NIKE klubbkolleksjon på nett gjøres på XXL sin netthandel; www.xxl.no

NB! For å få klubbrabattene må du først registrere ditt medlemsskap hos XXL.

1. Opprett en brukerprofil på www.xxl.no
  2. For å knytte din XXL bruker til Sotra SK sine rabatter; Trykk på linken; REGISTRERING XXL.
  3. Du er klar for å handle;
    1. Trykk på TEAMSALES (ikke Login)
    2. Logg på med ditt brukernavn/passord
    3. Du får nå opp direktelink til Sotra Sportsklubb sin nettkolleksjon hos XXL

Dersom du har problemer (eller ønsker hjelp) til å registrere deg så kan du også ta kontakt med butikken på Sartor Storsenter.

LAG- og IDRETTSINNKJØP

Alle våre lag og idretter har eget brukernavn og passord til klubbens egen netthandel;

Bestilling av is og tape må gjøres på egen ordre (må ikke bestilles sammen med andre varer)

Alle ordrer fra våre lag/idretter sendes til godkjenning i din idrettsgruppe før den eventuelt sendes til XXL/Nike.
Du vil motta en mail når varene kan hentes hos XXL på Sartor.

OBS VIKTIG!  For all handel til lag - les veiledningen under.

Alle priser er inklusive Sotra Sportsklubb logotrykk.
Dersom laget ønsker trykk av initialer så må dette bestilles på eget varenummer.
Navneliste med størrelse og initialer sendes til post@sotrask.no. Husk å føre på ordrenummer.

Dersom laget har egen sponsor som skal ha logo på klærne så må det sendes en
høyoppløseslig logofil til post@sotrask.no.
Kostnad for egen logotrykk varierer fra 30,- til 45,- pr. stk avhengig av størrelse og farge.