Klubbkolleksjonen

Sotra Sportsklubb har NIKE som utstyrsleverandør for perioden 2019 - 2024

Sotra Sportsklubb sin logo skal kun trykkes på produktene som er vist på denne siden.

Nike%20logo.jpg

Eneste unntak kan være cup-T-skjorter i store opplag og erstatningsvarer om et produkt er gått ut av produksjon.

Det er kun lov å benytte NIKE sine spillerdrakter. Dvs at det er ikke lov å benytte f.eks. BKK eller BOB sine drakter.
Dersom lag ønsker å søke om støtte til bortedrakter så kan vi anbefale Sparebanken Vest sin årlige draktstøtte.
Sparebanken Vest er klubbens hovedsponsor og støtter også kjøp av NIKE sine draktsett.

Felles for alle produktene er;

- Alle treningsklær (overdel) er i klubbfarge
- Alle fritidsklær/reiseklær (overdel) er i marineblå, men med klubbfargen som felt eller striper.

KJØP / BESTILLE

Kolleksjonen leveres kun via XXL.

Alle lag som har fått godkjent innkjøp gjør dette via klubbens nettbutikk. Bruk lagets tildelte brukernavn og passord.
Første gang anbefaler vi å lese veiledningen som er på første siden i nettbutikken.

Privatkjøp gjøres på XXL Sartor eller på XXL sine nettsider, xxl.no

BRUK AV KLUBBKOLLEKSJONEN

I alle typer kamper (serie- trenings- og cupkamper o.l.) og andre "offisielle" tilstelninger er det kun klubbens egen kolleksjon med klubbsponsorer som skal benyttes.
Dette gjelder i hele kampperioden (fra ankomst garderobe til avreise garderobe).
Klubben har også som ønske at det er klubbens overtrekksdrakter som benyttes på reise til/fra kamper og cuper, men siden dette er noe spillerne må kjøpe selv så er det naturligvis ikke et krav.

I alle typer treninger i klubbregi (ikke egentrening) skal det alltid benyttes bekledning fra NIKE  (trenger ikke være fra klubbkolleksjonen).

Under cuper og tilsvarende er det er ønske fra klubben at det er klubbkolleksjonen som benyttes i størst mulig grad også utenfor banen/på fritiden, men her kan naturligvis spillerne bruke egne klær inkl. lagets egenproduserte T-skjorter o.l.

LAGBILDER OG SPILLERBILDER

- På alle lagbilder og bilder som tas på banen skal spillerne være iført klubbdrakten og shotsen.
- På alle typer planlagte bilder som er tenkt brukt i avis, sosiale medier, nettsider o.l. skal spillerne være iført klubbdrakt og shorts.

- Lagbilder og spillerbilder som blir tatt utenom kamp/trening kan benyttes til egne nettsider, facebook og lignende såfremt spillerne er kledd i NIKE klær.
  Slike bilder kan også i noen tilfeller brukes til media så lenge lagets egen sponsor ikke overskygger klubbens hovedsponsorer.

SPONSORTRYKK

På mange av klærne er det mulig for våre lag og utøvere å selge sponsorplass selv.
Les mer om dette på siden "GAVER OG SPONSOR TIL LAG OG UTØVERE " og i  "Slik gjør vi det".

Alle klær med lagets egen sponsor bestilles i klubbens nettbutikk. Skriv navn på sponsor i kommentarfeltet på ordren.
Logofilen sendes (med god oppløsning) til post@sotrask.no merket med ordrenummeret.
Legg også gjerne med fakturainformasjon på sponsor dersom du har dette klart.

VIKTIG! Sponsortrykk må KUN gjøres på de angitte feltene - merket med "eget trykk".

Brudd på dette medfører at bl.a. all støtte til cuper o.l. bortfaller for laget.

Nike%20Zip%20%28Copy%29.gif

Nike%20Zip%20rygg%20%28Copy%29.gif

Nike half-ZIP genser
Tillat med egen sponsor på mage
MAX B=25 cm og H=20 cm

SOTRA SPORTSKLUBB trykkes alltid på rygg

Nike half-Zip genser
Tillat med egen sponsor på rygg
MAX B=25 cm og H=20 cm

Treningsjakke%20%28Copy%29.gif

Piket.jpg

Nike jakke med hel glidelås.
MAX str; B=10cm  H= 8 cm

SOTRA SPORTSKLUBB trykkes alltid på rygg!

Nike picket skjorte.
Tillat med èn sponsorlogo på bryst
med  MAX str; B=10cm  H= 8 cm

I tillegg èn sponsorlogo på rygg