Skal lage retningslinjer for bruk av sosiale medier

Sosiale medier er i stadig utvikling og nye apper og muligheter dukker opp fortere enn mange av oss klarer å følge med på.
Sotra Sportsklubb vil nå sette fokus på hvordan sosiale medier brukes for å sikre at disse viktige kommunikasjonskanalene blir brukt riktig.

2020-11-03
danSotra

Styreleder Cecilie Dahl og styremedlem Marit Bergfjord

- Vi griper nå fatt i et nytt viktig tiltak som handler om organisasjonen og som vi har beskrevet i strategiplanen vår, nemlig bruken av sosiale medier eller ulike apper til intern kommunikasjon i klubben. I denne omgang er planen å få laget til kjøreregler for kommunikasjon internt i idrettsgruppene, for eksempel mellom trenere og utøvere eller foreldrekontakter og foreldregrupper. Dette sier styreleder Cecilie Dahl og styremedlem Marit Bergfjord. Sistnevnte skal lede arbeidet, som vil pågå i høst og vinter. Arbeidet skal svare på spørsmål som: Hvilke kanaler bruker vi til å kommunisere gjennom? Er det greit å være venn med treneren på Snapchat? Hvordan når vi best foreldregruppen?

- Hensikten med dette er at vi skal kunne kommunisere målrettet, effektivt og trygt, innenfor rammer som er kjent for både utøvere, tillitsvalgte og foreldre, sier Marit. - Jeg vil sette sammen en mindre gruppe med representanter fra idrettene og denne gruppen vil jobbe fram et forslag som vi inviterer våre tillitsvalgte til å kommentere. Finner vi ting underveis som er etablert og virker godt ett sted, vil dette kunne bygges videre på og gjøres gjeldende for hele klubben. Arbeidet eies av hovedstyret og resultatet av arbeidet skal godkjennes der over nyttår, avslutter hun.