VI SØKER NY REGNSKAP- OG ØKONOMIANSVARLIG

Sotra Sportsklubb har i mange år kjøpt regnskap- og økonomitjenester eksternt. Størrelsen på klubb og anlegg tilsier at vi nå ønsker å ansette regnskap- og økonomiansvarlig bl.a. for å ha denne viktige funksjonen tettere på den daglige klubbdriften.

2020-09-25
danSotra

Sotra Sportsklubb

Sotra Sportsklubb er ett av Vestland`s største idrettslag med ca. 3.000 medlemmer fordelt på 6 idretter. Med unntak av Sotra Arena så er Sotra Sportsklubb eier av hele Straume Idrettspark med fotballbaner, fotballhall, turnhall, turløyper m.m.
Klubben har også virksomhet innen skolefritidsordning, messedrift, kafe og catering, og utleie.
Vi er i dag 63 ansatte fordelt på 26 årsverk, og har en årlig omsetning på 32 mill.

Alle våre ansatte skal identifisere seg med våre verdier, samt være en bidragsyter til å styrke denne
En klubb for alle med idrett i et godt miljø

Vår nye regnskap- og økonomiansvarlige vil ha en sentral rolle i klubbdriften. Stillingen vil ha det overordnede ansvaret for hele klubbens økonomistyring og rapportering, rådgiver overfor klubbledelsen i økonomisaker, bidra til sunne og gode økonomirutiner i hele klubben og ta et aktivt ansvar for klubbens IT systemer innen regnskap og økonomi.

Ansvar og oppgaver

• Sørge for gode rutiner og gjennomføring av bilagshåndtering og kontroll/attestering.
  • Sørge for gode oppgjørsrutiner og opplæring for alle typer salg.
  • Fakturering, medlemskontingenter og treningsavgifter
  • Regnskap med tilhørende oppgaver helt fram til revisjon.
  • Rapportering
  • Lønnskjøring med tilhørende oppgaver og rapportering
  • Økonomi- og likviditetsstyring (i samarbeid med daglig leder)
  • Ansvarlig for klubbens budsjettarbeid sammen med daglig leder.
  • MVA, skatt, m.m.
  •  MVA refusjoner, spillemidler og andre refusjonssøknader for idretten.
  • Årsoppgjør
  • HR, pensjon- og forsikringsordninger
  • Ansvar for optimalisering og bruk av klubbens IT systemer for økonomi og regnskap.

Viktige grensesnitt for stillingen
  • Daglig leder
  • Hovedstyret
  •  Idrettsgruppene v/leder

Vår regnskap- og økonomiansvarlige

Som ansatt i Sotra Sportsklubb er du fremoverlent, strukturert og effektiv – og vektlegger tilgjengelighet, bistand og veiledning overfor klubbens øvrige ansatte og tillitsverv. Du har forståelse for de tilpasninger som må til i forholdet mellom klubbens daglige drift og den frivillige delen av klubben.

• Krav til erfaring og utdanning
  • Det vil være en fordel med høyere utdanning, men ingen krav. Realkompetanse kan kompensere for utdannelse.
  • Solid erfaring med regnskapsføring og likviditetsstyring
  •  God erfaring og kjennskap til Excel

SØKNAD SENDES TIL; dan@sotrask.no

Har du spørsmål om stillingen? Send gjerne noen ord på en mail, eller ring Dan på mobil 93008282