Idrettsaktiviteter i Straume Idrettspark

Oppdatert 02.juni

Det er nå åpnet for vanlig trening i kontaktidretter som fotball, håndball og basketball.
For turn er det fortsatt noen begrensninger, bl.a. på antall utøvere i hallen.
Boksing har fortsatt klare restriksjoner.

2020-05-05
SotraSK

KORTNYTT (2.juni) ;

• Garderobene er fortsatt stengt
  • Ballidrettene kan nå trene som normalt opp til 20 år.
  • Hallkapasiteten i turnhallen utvides en del siden vi nå tillatter parallelle treninger.
  • Vi har fortsatt begrenset trenerkapasitet pga. permitteringer, men en del trenere vil være tilbake på jobb fra 10.juni (i redusert stilling)
  • Det jobbes med nye treningstider for fotball. Disse er forventet ferdig denne uken (innen 5.juni)
  • Sotra Arena holder fortsatt stengt (eks bane 3) pga. pandemi-legevakt fram t.o.m. 19.juni.
  • Vask av hender og utstyr er fortsatt viktig!

GARDEROBER

Det er fremdeles forbudt å bruke garderober i alle typer idrettsanlegg.

Garderobene i turnhallen; 2 stk. garderober vil være åpen for å henge fra seg ytterklær og skoskifte.
Garderobene skal med andre ord IKKE benyttes til å skifte til treningsklær – kun til oppheng av ytterjakke og sko.
Alle utøverne må ha skiftet til treningsklær FØR de kommer til hallene

LAGRING OG HENTING AV UTSYR

Det vil være en begrenset adkomst til alle lagerrom og boder i Straume Idrettspark. Trenerne oppfordres derfor til primært å ta med utstyr som brukes i egen bil.
Smitteveilederen krever at alle lag har èn ansvarlig materialforvalter som tar ansvar for at utstyret blir oppbevart og vasket iht. kravene.

Sotra Arena; Tilkomsten til klubblagrene er stengt så lenge bane1 benyttes til Pandemi-legevakt (t.o.m. 19.juni)
For å hente ut utstyr i klubblagrene må trener eller lagets materialforvalter henvende seg til vakten for å bli låst inn/ut.

Fotballgarderobene; Pr. i dag er det ingen tilgang til garderobegangen for lagets medlemmer.
Lagenes materialforvalter kan benytte den hvite døren i øst (nærmest Danielsen skole) for å komme inn til lagerbodene.
Kontakt vakten dersom døren er låst.

Turnhallen; Det er KUN trenerne som har lov å gå inn på lagerrommet i turnhallen. Porten skal alltid være stengt.

ÅPNINGSTIDER

Alle hallene er kun åpen for organisert trening med tildelt treningstid!

Sotra Arena, Bane 3;       Hverdager 16:30 – 21:00              Lørdag; 10:00 – 17:00     Søndag; 10:00 – 21:00
Fotballhallen;                    Hverdager 16:30 – 21:00              Lørdag; 10:00 – 17:00     Søndag; 10:00 – 21:00
Turnhallen;                        Hverdager 15:00 – 21:00              Lørdag; 10:00 – 17:00     Søndag; 10:00 – 21:00

TRENINGER

Selv om det nå er lov med kontaktidrett så har vi fortsatt de samme restriksjonene på hvor mange som kan være på en bane/ i en hall.

Det er også anbefalinger om at gruppene holdes mest mulig lik på alle treningene.

Fotballbanene (11`er bane)    Max antall = 50 personer             Dvs f.eks. grupper med 2x20 + 1x10 personer

Håndballbanene                     Max antall = 50 personer             Skillevegg mellom gruppene bør benyttes, men er ikke noe krav.

OBS!!  Hovedinngang i fotballhallen blir KUN inngang. Utgang blir v/ den store porten.

TOALETTER

Pga. krav til renhold vil det være begrenset tilgang til toalettene i Straume Idrettspark.

Sotra Arena; 1 toalett åpent i underetg.

Turnhallen; Toaletter v/hovedinngangen (midt på bygget) er åpen for alle. Toaletter i 2.etg. er stengt (kun åpen i skoletiden). Toalettene i 2 av garderobene er åpen for utøverne i hallen.

Fotballhallen; Toalett oppe og nede i trappegangen. Tilkomst kun fra fotballhallen.

Dette betyr at det vil være god kapasitet i turnhallen – til bruk for både turn og fotball, mens det i Sotra Arena vil være svært begrenset kapasitet.

RENHOLD

Fellesarealer og baner vil bli vasket èn gang i døgnet (fortrinnsvis om morgenen).
Toaletter og dørhåndtak vil bli vasket 2 ganger for dagen av våre renholdere (morgen og ettermiddag).
Vaktene vil se over alle toaletter i treningstidene, men utøverne oppfordres til god hygiene og fornuftig bruk av toalettene.

Klubben tilrettelegger for god håndhygiene ved vask på toalettene i tillegg til at det settes ut atibac i fellesarealer.
Alle våre medlemmer må selv sørge for å også ha med antibac i treningsbagen.

TRENINGSTIDER

Alle idrettene har utarbeidet treningstider, og disse blir distribuert i vanlige kanaler til våre trenere.

Eventuelle ønsker om endring eller kansellering av treninger gjøres direkte til sportslig utvalg.
Egentrening i hallene er ikke lov. Egentrening skal foregå utendørs. Dette gjøres for å unngå konflikt mellom lag med tildelt treningstid og de som driver egentrening.

FORDELING AV TIDER I FOTBALLHALLEN

Med svært begrenset kapasitet i Sotra Arena og turnhallen så vil fotballhallen bli benyttet av alle idrettene våre;

Turn;

Søndag          16-20