SMITTEVERNREGLER FOR GJESTENDE LAG I SOTRA ARENA (Oppdatert 27. Oktober)

Vi ber våre besøkende klubber om å informere sine spillere, trenere, støtteapparat om info i forhold til smittetiltak i Sotra Arena og Øygarden kommune. Vi ber dere respektere tiltakene.

2020-10-27
Håndballgruppen
Vi kan nå ha puiblikum i Sotra Arena og andre idrettshaller i Øygarden kommune!

Hovudregelen og kort versjon:
  1. Maks 200 personer pr arrangement, inkludert spillere og publikum. (Dommere og trenere går utenom)
    • Våre billett og smittevakter kontrollerer dette fortløpende. Dersom taket på 200 er nådd så vil det bli stengt flere publikummere.
  2. Handballserierunde med flere kamper gjennom dagen, blir definert som flere arrangement (pr kamp),  når alle publikum/spillere blir «byttet» ut. Og alle kontaktpunkt, stoler, dørhandtak o.l. blir rengjort. Om ikke er det maks 200 personer til sammen i løpet av dagen. Det må og legges inn god tid mellom disse arrangementene.
    • Våre billett og smittevakter vasker fortløpende. Vi ber publikum forlate Bane/området så fort som mulig etter kamp slik at vi kan overholde regelverket.
  3. Det skal føres lister med navn/telefon nummer på alle som er inne på hvert arrangement. Gjelder alle spillere, publikum, trenere mfl. (evt. Smittesporing)
    • Spillere og trenere registreres i kamptropp i TA/MinHåndball. For yngre lag (Under11 år) som ikke har sine spillere registert i TA/MinHåndball så må lagene levere inn liste over spillere/støtteapparat. Denne må sendes inn elektronisk til handball@sotrask.no
    • Mal kan lastes ned her: Spillerliste for spillere under 11 år
    • Alle publikum må registrere seg i appen I'm here. Dette er oppslått i hallen med QRC kode som man tar bilde av.
  4. Garderober kan brukes, men dersom det er ulike grupper/lag/klubb,  skal garderobene rengjøres mellom hver grupper/lag/klubb og det skal være en viss tid mellom grupper/lag/klubb. Frivillige i Sotra SK har ikke kapasitet til dette og vil inntil videre holde garderober stengt.
  5. 1 meters regelen gjelder for publikum og må overholdes. Det skal ikke være samling av publikum i grupper, om det ikke er en familie som normalt sett oppholder seg sammen.
    • Våre frivillige vil minne publikum på dette, men dettte er først og fremst hver og en sitt ansvar å overholde dette og ikke bidra til smittespredning.

Det er ikke tilgang til garderober pr i dag
.
For å begrense smittemuligheter så ber vi at alle bruker følgende rutiner:
Inngang til alle baner er via hovedinngangen
Utgang er via Utgang 5 som ligger på grunnplanet mellom Sotra Arena og Turnhallen. Ikke gå mot strømmen! og gå rundt hallen på utsiden for å evt komme til parkering.

Personer tilknyttet Bane 1 benytter toaletter på grunnplanet i nærheten av inngang 5
Personer tilknyttet Bane 2 benytter toaletter ved langsiden
Personer tilknyttet Bane 3, benytter toalett ned trappen i kafeområdet

Det er viktig at alle involverte er registrert, slik at man kan drive smittesporing ved behov.

For mer deltajert informasjon viser vi til Sotra SK sin hjemme side:  https://sotrask.weborg.no/Hjem.html?actions=39:content&idc=229

NHF sin Veileder for kamper og arrangement:   https://www.handball.no/nyheter/2020/08/veileder-for-kamp-og-arrangement/

FHI Smittevern for idrett : https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/smittevern-for-idrett-covid-19/arrangementer-treningsareal-og-garderober