Yafet Estifanos signerer kontrakt med A-lag herrer

Yafet sin signering av kontrakt viser at det gror godt i Sotra, og at det lønner seg å være tålmodig.

2021-01-08
Fotball

Yafet brukte 2020 på å gå fra å være hospiterende med A-laget til å bli en fast del av treningsgruppen mot slutten. Nå har han tatt enda et steg når han signerer kontrakt med laget. Vi tok en prat med Yafet rett etter signaturen var på plass.

Aller først, gratulerer så mye med kontrakt! Hvorfor valgte du å skrive kontakt med Sotra?

- Tusen takk! Jeg valgte å signere fordi dette er et fint sted der jeg kan fortsette å utvikle meg som fotballspiller. I tillegg er det jo en spillergruppe, og et trenerteam som jeg liker godt. Det var derfor et enkelt valg for meg.

Hva er dine mål for sesongen, personlig og for laget sin del?

- Mine mål for sesongen er å utvikle meg videre, og spille kamper på høyest mulig nivå. For laget sin del så håper jeg vi kan finne frem formen vi hadde i begynnelsen av fjorårets sesong, og at vi prøver å holde det på et stabilt nivå.

Hva vil du beskrive som dine to beste ferdigheter?

- Mine to beste ferdigheter vil jeg si at er overblikk, og at jeg er en god dribler.

Hvorfor bør folk komme på a-lag herrer sine kamper?

- Folk bør komme på kampene fordi vi er et lag som spiller underholdene fotball som er gøy å se på. i tillegg er det en gjeng som legger ned alt av innsats på banen.

Du har nå tatt steget fra ungdomsfotballen i Sotra til A-laget, har du noen råd til yngre spillere som ønsker å bli god nok for A-laget?

- Spill masse fotball med gjengen på løkka. Dere må trene mye, og med god kvalitet. Samtidig må dere huske på at det skal være kjekt.

Det er ekstremt kjekt å se utviklingen Yafet har hatt, og ønsker han og resten av laget en god start på oppkjøringen som begynner på Mandag.