Morten Grasmo klar for 2 nye år i Sotra SK

Den lokale klippen med 72 kamper for de blå krigerne legger ikke skjul på at han har troen på arbeidet som gjøres i Sotra SK, og signerer en ny 2-årskontrakt

2020-12-30

Hvorfor velger du å signere en 2-årskontrakt med Sotra i dag?

- Jeg har virkelig tro på det vi holder på med her i klubben, vi har en veldig optimistisk spiller- og trenergruppe som drar i samme retning. Jeg er født og oppvokst her, så det føles helt naturlig å bli med videre

Hva er målsetningene dine for kommende sesong?

- Mine mål for året er å utvikle meg videre, spille masse kamper og kose meg med fotballen. For laget sin del, håper jeg vi fortsetter med formen vi hadde første halvdel av fjoråret og bygger videre på det.

Hva anser du som dine viktigste bidrag til laget og klubben?

- Jeg tilfører laget godt humør, rutine, gode fotball ferdigheter og er en som tar ansvar på og utenfor banen.

Hva ønsker du å si til våre supportere og sponsorer?

- Folk bør komme på Stadion for å se laget vårt spille blendene fin fotball, scoringer av ypperste klasse. Rett og slett god underholdning!

Vi skal jo være best på spillerutvikling her ute. Hva vil du si til de unge lovende?

- Til våre yngre spillere; tren masse, veldig masse. Men ikke glem å kos dere med fotballen, er derfor vi spiller fotball.

Grasmo_Odd2.jpg

Foto: Trond Gausemel / Hordalandsfotball